Objava razpisa za naziv STROKOVNI DELAVEC 2, ŠPORTNO TRENIRANJE, TAEKWONDO - WTF, TAEKWONDO - ITF

Projekt financirata

Obveščam vas, da je na spletni povezavi http://usposabljanje.olympic.si/razpisi (aktualni razpisi) objavljen razpis za usposabljanje za pridobitev naziva STROKOVNI DELAVEC 1, ŠPORTNO TRENIRANJE, TAEKWONDO - WTF, TAEKWONDO - ITF 5.9.2020;

Prilagam vsebino razpisa, trenutno aktualen urnik je objavljen tudi na http://prijave.olympic.si/uredi_urnik.php?koda=WEqadKstHcigjuDSxGU9lfA7TLMne0OJB6XRy8bYvN5Io2ZCkw , ter vezano na uvedbo spletne aplikacije za prijavo tudi navodila za prijavo (v video obliki dostopna tudi na http://prijave.olympic.si).

Prosim, da o objavi obvestite ciljno javnost.

Uporabne informacije glede spletne prijavne aplikacije:

Sam postopek poteka v dveh korakih in sicer:

Kandidat se registrira v aplikacijo – gre zgolj za enkratni dogodek in velja za celotno trajanje projekta (do l. 2022); ob registraciji morajo kandidati poleg vnosa podatkov priložiti tudi aktualno potrdilo o zaposlitvi (ne sme biti starejše od enega meseca) ter kopijo osebnega dokumenta (ta korak je namenjen temu, da se nato na dogodke lahko prijavljajo kandidati, ki dejansko izpolnjujejo krovno zahtevo projekta = zaposlitev in polnoletnost). Po registraciji skrbnik s strani projektne ekipe pregleda izpolnjene podatke in priložena dokazila, v kolikor je vse ustrezno, skrbnik registracijo potrdi in kandidat lahko nadaljuje z naslednjim korakom (prijavo na dogodek), v kolikor kaj ni ustrezno skrbnik pozove k dopolnitvi.
Kandidat se prijavi na izbrani dogodek ter priloži vsa dokazila, ki so zahtevana za vsak posamezni dogodek. Skrbnik ponovno pregleda prijavo in v kolikor je vse ustrezno le to tudi potrdi – šele s tem korakom kandidat zaseda prosto mesto.

Pregled registracijskega in prijavnega postopka se s strani skrbnika izvaja zgolj tekom delovnika, tako, da kandidati ne smejo čakati na zadnje dneve za opravo registracije in prijave.

Navodila (tudi video) glede postopka registracije in prijave si kandidati lahko pregledajo na http://prijave.olympic.si/login.php?signed=4#signin

Za morebitna vprašanja glede registracijsko prijavnega postopka se kandidati obračajo z 3.8.20 na gregor.grbec@olympic.si .

Uporabne informacije glede dokazovanja statusa zaposlitve:

Kot dokazilo o statusu zaposlitve kandidati priložijo zgolj sledeče dokumente (stare največ en mesec):

potrdilo o zaposlitvi – priloženi obrazec, ki pa si ga ob prijavi izpišejo iz aplikacije in ga dajo v potrditev delodajalcu ali
potrdilo delodajalca podpisano in žigosano (ni nujno, da je na našem obrazcu) iz katerega je razviden status zaposlitve ali
izpis iz AJPES-a (v primeru nosilca S.P.-ja) ali
potrdilo od ZPIZ-a (obrazec: Vloga za izpis obdobij zavarovanja v RS), ki ga lahko enostavno pridobijo na več načinov - slika spodaj

Licenčni seminar Portorož 2021

Projekt financira

Vabimo vas na licenčni seminar v Taekwondoju od petka 28.5.2021 do nedelje 30.5.2021

STRINJAM SE